Welkom 
 Pop-up Tempel 
 Jaarwiel 
 Training 
 Pics 
 Agenda 
 Priester(essen) NL 
 Links 
 Donaties 
 Contact 


 
Welkom op de website van Goddess Temple.nl

Pop-up Temples zullen regelmatig op verschillende plaatsen in Nederland opduiken. Een tempel is een fijne plek om een rustpunt te vinden in ons soms jachtig bestaan. Wij hebben ons laten inspireren door de Goddess Temple in Glastonbury, het vroegere Avalon, gelegen in Engeland. Ervaar de Avalon energie van de Godinnen en verbind je met de fijne en liefdevolle sfeer. De Godin schuilt in ons allemaal of je nu man bent of vrouw. Ieder mens heeft een mannelijk deel en een vrouwelijk deel. De huidige maatschappij vraagt om acties en resultaten, dit is het mannelijke deel. Het vrouwelijke deel wordt vaak ondergesneeuwd, zoals intuïtie, creativiteit en ontvankelijkheid. De hoogste tijd om deze mannelijke- en vrouwelijke delen weer in de juiste balans te brengen!
De tempel kun je vrij bezoeken, je hoeft je hiervoor niet eerst aan te melden, tenzij daar om gevraagd wordt voor specifieke workshops. In de tempel kun je luisteren naar mooie muziek, mediteren, rustig zitten of een boek lezen. Voor je aanwezigheid in de tempel vragen wij om een donatie (richtbedrag, als je dat dragen kunt), dit staat in het facebookevenement telkens aangegeven.

Als Priesteressen van Brighde zijn wij aanwezig in de tempel om de energie te bewaken en zorgen wij, op aanvraag, voor Engelenkaartreadings en Engelenhealings tegen geringe vergoeding. Voor reguliere consulten kun je informeren bij een van de aanwezige priesteressen.

Daarnaast bieden wij smudging aan: met kruiden wordt de aura gereinigd en een zegening uitgesproken die bijzonder zuiverend is. Je kunt er een kaarsje branden voor jezelf, voor geliefden of voor een situatie die licht nodig heeft. Je bent vrij om deel te nemen aan rituelen of vieringen die plaats vinden. De rituelen en vieringen zijn afhankelijk van het jaargetijde, de aarde-elementen, de windrichtingen en het levenswiel die met elkaar verbonden zijn:
> lente, vuur, het oosten, het (innerlijk) kind
> zomer, water, het oosten, de jonge vrouw
> herfst, aarde, het westen, de moeder
> winter, lucht, het noorden, de wijze vrouw
Ook kun je er (zelfvervaardigde) tempelsouvenirs kopen die je helpen om de Brighde energie mee naar huis te nemen.

Wij hopen van harte om jou te mogen ontmoeten in de tempel om de energie met jou te mogen delen. Een energie van onvoorwaardelijke liefde en licht!

  
                 


 
Goddess Temple Team Sandra, Chantall, Esther, Anna & our melissas Martine & Wendy
Goddess Temple, Glastonbury


VOLG ONS OP FACEBOOK

-

info @ goddesstemple . nl